Laatste nieuws
Nieuwsberichten

Lees de laatste nieuwsberichten, reacties van klanten, nieuwsbrieven, gerealiseerde projecten en meer.

Lees meer
Referentie projecten
De resultaten in beeld

Vakmanschap en bevlogenheid leiden tot aansprekende referentie projecten.

Lees meer
Advies nodig?
Aanvullend advies

Neem voor aanvullend advies contact op. We maken graag tijd voor u vrij.

Lees meer

Specialisaties

De tijd dat groenvoorziening nog genoeg had aan een spade en een snoeischaar ligt al ver achter ons. Innovaties worden ook hier steeds belangrijker. Technische innovaties die werkzaamheden vergemakkelijken en dienstenpakketten doen uitbreiden, maar ook innovaties die invloed hebben op uw en onze leefomgeving. In een wereld waarin sprake is van steeds meer verstedelijking komt groen – natuurlijk of gecultiveerd – steeds meer in het gedrang. Frisia Bergum ziet het tot haar kerntaak met oplossingen te komen die inspringen op deze ontwikkeling en zo een structurele en duurzame bijdrage te leveren aan een gezonde leefomgeving. Want welk nut heeft innovatie als je er niet beter van wordt?

Naast de diverse specialistische kennis die we zelf in huis hebben, werken we graag samen met gerenommeerde partijen als Altenburg & Wymenga. Een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van ecologie en aanverwante thema's als water, natuurbeheer en ruimtelijke inrichting. Kijk voor meer informatie op: www.altwym.nl.

Dergelijke strategische samenwerkingsverbanden leiden tot een toenemende ontzorging van klanten, omdat meer kennis, een bredere ervaring en integrale oplossingen geboden worden.