Pius Floris Boomverzorging

Al decennia houden medewerkers van Frisia Bergum zich bezig met boomverzorging. Steeds vaker komt men voor ingewikkelde vraagstukken met betrekking tot bomen te staan. Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn is Frisia Bergum franchisenemer van Pius Floris Boomverzorging (www.piusfloris.nl). Vanuit de kantoren in Bergum, Groningen en Assen worden de specialistische werkzaamheden uitgevoerd in geheel Noord-Nederland.

Pius Floris Boomverzorging ontfermt zich over vele tienduizenden bomen door heel Nederland. Dat doet men al ruim 25 jaar met de volste overtuiging en uit liefde voor de boom. Daardoor leven bomen langer en leveren ze meer geld op. Pius Floris Boomverzorging is een autoriteit op het gebied van boomverzorging. Op basis van voortdurende kennisontwikkeling en bundeling van wetenschap en innovatie is men uitgegroeid tot Nederlands marktleider met een landelijke dekking.

Pius Floris Boomverzorging behoort tot de meest toonaangevende en duurzame boomverzorgende bedrijven binnen Europa. De activiteiten van Pius Floris Boomverzorging omvatten:

Boomonderzoek en Boomadvies

Beheer en beleidsplannen, groeiplaats-onderzoek, haalbaarheidsonderzoek verplantingen, aanplantadvies, nader technisch onderzoek (NTO), boomveiligheidscontrole (VTA), boom effect analyse (BEA), boominventarisatie, boomtaxaties, trekproef, Flora en Fauna scans.

Uitvoering

Boomverzorging via het zorgfasenplan, groeiplaatsverbetering, aanplanten en verplantingen, aanplant nazorg en garantie, snoeien van bomen, plaatsen bliksemafleiders in bomen, groeiplaatsverbetering, eikenprocessierups monitoring en -bestrijding.
Voor meer informatie over de bestrijding van de eikenprocessierups, klik op de onderstaande link:
Bestijding eikenprocessierups

Bestrijding eikenprocessierupsen Uitdunsnoei Tree Fertilizer Injector
Bestrijding
eikenprocessierupsen
Uitdunsnoei Tree Fertilizer Injector

 

Nader Technisch Onderzoek Pius Floris folder algemeen

Nader Technisch
Onderzoek

Pius Floris folder

 

 

Diverse van onze specialisten van Pius Floris Boomverzorging zijn lid van de KPB (Kring Praktiserende Boomverzorgers), de Nederlandse afdeling van ISA (International Society of Arboriculture). Binnen de KPB wisselt men kennis uit met meer dan 700 professionals, om ten allen tijde de beste aanpak voor onze klanten te kunnen toepassen.

 

Klik op onderstaande afbeelding om de Pius Floris Boomverzorging film te starten.